Persproeverij

25 oktober, locatie Henri Bloem te Leiden 

Op 25 oktober hielden we een persproeverij voor bloggers en wijnschrijvers. De reacties waren zeer lovend en we zijn super trots op alle mooie artikelen die over ons geschreven zijn naar aanleiding van deze gezellige avond! Hieronder de links naar de betreffende blogs en artikelen:

Wijnkronieken
De Wijnwijven
Wijntjesmetesther

Najaarsproeverij Den Toom

11 november, Rotterdam

Van wijnhandel Den Toom kregen we de gelegenheid om ons tijdens de najaarsproeverij te presenteren aan hun klanten. Een hele mooie middag met veel gezellige en enthousiaste proevers en een super gezellige afsluiting!

Najaarsproeverij Henri Bloem

29 oktober, locatie Hortus te Leiden

De najaarsproeverij van Henri Bloem was weer goed bezocht! Met ruim 260 bezoekers was het een gezellige en geslaagde middag. Er waren ruim 60 wijnen te proeven en hier stonden twee van onze wijnen bij: de Smyrna (Sauvignon blanc/Trebbiano) en de Consensus (Shiraz/Cab.Sauv./Merlot).

Het leukste van die dag? Het oudere echtpaar dat wel drie keer terugkwam om stiekem nòg een keer van de Consensus te proeven 🙂

Open wijndag ‘de Wijnschuur’

16 september 2017, Nes aan de Amstel

Een prachtige dag met 12 proeftafels en ruim 400 bezoekers.
Wij stonden er achter een eigen tafel met zes van onze wijnen en hadden aan aanloop zeker geen gebrek. We hebben enorm veel enthousiaste proevers aan onze tafel gehad en veel nieuwe contacten gelegd. Super georganiseerd door Dennis, Martine en het hele team van de Wijnschuur. 

ZOMERBORREL Soroptimistclub Leiden

8 juli 2017, Leiden

Tijdens de jaarlijkse zomerborrel van Soroptimistclub Leiden gaven wij een gezellige proeverij met 5 van onze wijnen. Na de proeverij konden de wijnen ook gekocht worden. 20% van de opbrengst hebben wij geschonken aan een door de club gekozen goed doel.

Haringparty HCG-Turkije 

29 juni 2017, Leiden

Tijdens de jaarlijkse haringparty bij het HCG Turkije (Honorair Consul Generaal Turkije) hadden we een mooie tafel met onze wijnen. Een uitgelezen kans om de diverse ondernemers met onze wijnen te laten kennismaken. We haalden zelfs de krant ermee 🙂

Proeverij in de Hortus

7 mei 2017, Leiden

Op 7 mei werd door Henri Bloem een grote proeverij gehouden in de Hortus in Leiden. Er waren maar liefst 40 wijnen te proeven, waaronder ook 2 van onze wijnen. Een super geslaagde dag op een fantastische locatie, met heel veel gezellige proevers.  

Proeverij in Leiden

20 april 2017

Op 20 april hebben wij onze tweede proeverij gehouden op locatie bij Henri Bloem in Leiden. Ook dit keer met een zeer enthousiaste groep deelnemers die allen 7 verschillende wijnen uit Turkije en verschillende heerlijke hapjes kregen. Wederom een erg gezellige avond!

Proeverij in Leiden

9 april 2017

Op 9 april hebben wij onze eerste proeverij gehouden voor een groep enthousiaste deelnemers. Alle deelnemers kregen 7 verschillende wijnen uit Turkije te proeven vergezeld van verschillende heerlijke hapjes. Was het de wijn of gewoon een heel gezellige groep? Hoe dan ook… een geslaagde en heel gezellige middag op een prachtige locatie in Leiden.

Vinologen proeven

16 januari 2017

Begin januari hebben we op het Honorair Consulaat van Turkije een wijnproeverij gehouden voor een selecte groep wijnkenners. Zowel de vinologen als de wijnhandelaren waren zeer positief over de smaken, kwaliteit en diversiteit van de wijnen.

0

Start typing and press Enter to search