Bottles & Barrels 3 jaar

21 april 2018, Apeldoorn

Omdat Bottles & Barrels 3 jaar bestond waren wij gevraagd om samen met Joop en zijn vrouw Inge er een mooi en lekker proeffeestje te maken! 
 

www.bottlesandbarrels.nl

Voorjaarsproeverij
‘Langeveld Wijnen’

15 april 2018, Sassenheim

Langeveld wijnen hield haar voorjaarsproeverij bij Van Der Valk in Sassenheim. Wij waren erbij en lieten vijf van onze wijnen proeven. De sfeer zat er goed in en op het einde van de middag konden daardoor ineens best veel mensen de inheemse druivenblend
Öküzgözü / Boğazkere uitspreken 🙂
Voor de liefhebbers hier nog even fonetisch uitgeschreven:
Eukhuskheuzhuh Boowaazkerre.
Een wijn met niet alleen een goede afdronk maar vooral ook met een flinke tongval!

www.langeveldwijnen.nl

Voorjaarsproeverij
‘Wijnhuis Oktober’

7 & 8 april 2018, Breda.

Of we zin hadden om een weekend in Breda te komen staan. Daar hoefden we niet lang over na te denken! Het werd een heel gezellig weekend waarbij sommige klanten zelfs op zaterdag én zondag langskwamen om te proeven.
Waarom ben je in de wijnimport gegaan, vragen mensen vaak -> nou, om dit soort leuke dagen & mensen dus 🙂

www.wijnhuis-oktober.nl

Proeverij bij ‘de Wijnschuur’

24 maart 2018, Nes aan de Amstel.

De gehele maand april zet wijnhandel de Wijnschuur drie van onze wijnen in als wijn van de maand! Ter introductie hiervan hielden wij op zaterdag 24 maart een open wijnproeverij  met heerlijke hapjes! Het werd een gezellige en druk bezochte middag. Niet alleen de wijnen werden direct al goed verkocht, ook zijn de recepten van alle hapjes op veler verzoek per mail gedeeld 🙂

www.dewijnschuur.nl

Wine Regions Event 

14 maart, Amstel Boathouse, Amsterdam 

Op 14 maart werd voor de eerste keer het ‘Wine Regions Event’ gehouden, georganiseerd door Perswijn Magazine & Pitch PR. Het event focuste zich op de wijn regio’s van kleine opkomende landen en gebieden.

Wij stonden op dit event onder de regio ‘Cradle of Wine’, samen met 3 prachtige wijnhuizen uit Libanon, Georgië en Moldavië.

Altijd spannend om aanwezig te zijn bij een geheel nieuw event, maar het werd een succesvolle dag waarbij veel mooie nieuwe contacten zijn gelegd!  Zo worden onze wijnen nu ook verkocht bij de wijnbar van het jaar, Meesters in Wijn, in Maastricht 🙂

www.meestersinwijn.com

www.perswijn.nl

Proeverij bij de Filosoof  

16 februari 2018, Den Haag

Wijnhandel ‘de Filosoof‘ gaf een proeverij met prachtige Libanese, Azerbaijaanse & Turkse wijnen. Wij waren op verzoek erbij om een korte introductie te geven over onze wijnen.
De kat (en tevens mede-eigenaar) Socrates, hield ons de hele avond in de gaten en was goed tevreden over het geheel 🙂

www.de-filosoof.nl

Vakantiebeurs: Wijncruise

januari 2018, Utrecht & Breda

Op 13 & 20 januari stonden wij met enkele van onze wijnen op de vakantiebeurzen van Utrecht & Breda om de wijncruise te promoten die wij in september samen met Mavitravel organiseren.
Het enthousiasme voor zowel de wijnen als de cruise was enorm! We kunnen dan ook met trots en veel plezier melden dat de 1e boot al bijna geheel volgeboekt is!

Ook interesse in een wijncruise, of wil je meer weten?
Lees verder op www.mavitravel.nl/turkije/wijncruise

Persproeverij

25 oktober, locatie Henri Bloem te Leiden 

Op 25 oktober hielden we een persproeverij voor bloggers en wijnschrijvers. De reacties waren zeer lovend en we zijn super trots op alle mooie artikelen die over ons geschreven zijn naar aanleiding van deze gezellige avond! Hieronder de links naar de betreffende blogs en artikelen:

Wijnkronieken
De Wijnwijven
Wijntjesmetesther

Najaarsproeverij Den Toom

11 november, Rotterdam

Van wijnhandel Den Toom kregen we de gelegenheid om ons tijdens de najaarsproeverij te presenteren aan hun klanten. Een hele mooie middag met veel gezellige en enthousiaste proevers en een super gezellige afsluiting!

Najaarsproeverij Henri Bloem

29 oktober, locatie Hortus te Leiden

De najaarsproeverij van Henri Bloem was weer goed bezocht! Met ruim 260 bezoekers was het een gezellige en geslaagde middag. Er waren ruim 60 wijnen te proeven en hier stonden twee van onze wijnen bij: de Smyrna (Sauvignon blanc/Trebbiano) en de Consensus (Shiraz/Cab.Sauv./Merlot).

Het leukste van die dag? Het oudere echtpaar dat wel drie keer terugkwam om stiekem nòg een keer van de Consensus te proeven 🙂

Open wijndag ‘de Wijnschuur’

16 september 2017, Nes aan de Amstel

Een prachtige dag met 12 proeftafels en ruim 400 bezoekers.
Wij stonden er achter een eigen tafel met zes van onze wijnen en hadden aan aanloop zeker geen gebrek. We hebben enorm veel enthousiaste proevers aan onze tafel gehad en veel nieuwe contacten gelegd. Super georganiseerd door Dennis, Martine en het hele team van de Wijnschuur. 

ZOMERBORREL Soroptimistclub Leiden

8 juli 2017, Leiden

Tijdens de jaarlijkse zomerborrel van Soroptimistclub Leiden gaven wij een gezellige proeverij met 5 van onze wijnen. Na de proeverij konden de wijnen ook gekocht worden. 20% van de opbrengst hebben wij geschonken aan een door de club gekozen goed doel.

Haringparty HCG-Turkije 

29 juni 2017, Leiden

Tijdens de jaarlijkse haringparty bij het HCG Turkije (Honorair Consul Generaal Turkije) hadden we een mooie tafel met onze wijnen. Een uitgelezen kans om de diverse ondernemers met onze wijnen te laten kennismaken. We haalden zelfs de krant ermee 🙂

Proeverij in de Hortus

7 mei 2017, Leiden

Op 7 mei werd door Henri Bloem een grote proeverij gehouden in de Hortus in Leiden. Er waren maar liefst 40 wijnen te proeven, waaronder ook 2 van onze wijnen. Een super geslaagde dag op een fantastische locatie, met heel veel gezellige proevers.  

Proeverij in Leiden

20 april 2017

Op 20 april hebben wij onze tweede proeverij gehouden op locatie bij Henri Bloem in Leiden. Ook dit keer met een zeer enthousiaste groep deelnemers die allen 7 verschillende wijnen uit Turkije en verschillende heerlijke hapjes kregen. Wederom een erg gezellige avond!

Proeverij in Leiden

9 april 2017

Op 9 april hebben wij onze eerste proeverij gehouden voor een groep enthousiaste deelnemers. Alle deelnemers kregen 7 verschillende wijnen uit Turkije te proeven vergezeld van verschillende heerlijke hapjes. Was het de wijn of gewoon een heel gezellige groep? Hoe dan ook… een geslaagde en heel gezellige middag op een prachtige locatie in Leiden.

Vinologen proeven

16 januari 2017

Begin januari hebben we op het Honorair Consulaat van Turkije een wijnproeverij gehouden voor een selecte groep wijnkenners. Zowel de vinologen als de wijnhandelaren waren zeer positief over de smaken, kwaliteit en diversiteit van de wijnen.

Start typing and press Enter to search